Hälsa på utsidan – lika viktig som insidan

Vad ser du i spegeln?

Att vara nöjd med sin hy och sitt ansikte är lika viktigt som att ta hand om sitt inre – i huden syns om du äter rätt och även om du inte röker. Dessutom finns det vissa saker som du inte kan jogga eller äta bort, och som du kan behöva lite hjälp med för att se frisk och rosig ut.

Ett hälsosamt utseende

Likväl som ett vackert leende, god kondition och en trevlig tillvaro vill vi oftast vara nöjda när vi ser oss själva i spegeln. Alltfler vårdar huden på klinik eller använder estetisk plastikkirurgi för att ta bort uppkomna ärr eller lyfta hud som blivit slappare med åren. Eftersom detta har blivit så vanligt finns det utmärkta möjligheter att utföra ett ansiktslyft eller en hudvårdsbehandling till överkomliga priser eller avbetalningar.

Nordens ledande klinik

Många kliniker utför hudvård och plastik, men om du vill välja en klinik som är professionell och levererar resultat ska du välja Akademikliniken – den är outstanding! Här blir du väl omhändertagen om du, efter den oftast fria konsultationen, bestämmer dig för att bli kund. Akademikliniken har plastikkirurger i världsklass både inom rekonstruktiv kirurgi – om du varit med om en olycka, eller inom estetisk plastikkirurgi.

Akademiklinikens Skin Centers erbjuder avancerad hudvård och icke-kirurgiska ingrepp som injektioner och botox. Du kan också vända dig hit för åderbråcks-och kärlbehandlingar samt estetisk tandvård.

Tryggt och unikt omhändertagande

Det finns en frisk och gedigen känsla på Akademikliniken, från ögonblicket du kommer in genom dörren till bemötandet i receptionen. Det är en trygg miljö, ljus och lätt med professionell och legitimerad personal som skräddarsyr dina resultat efter önskemål. De är mycket skickliga och arbetar med den absolut senaste tekniken. Man kompromissar heller inte med säkerheten.

Enda privata kliniken med mikrokirurgi

Akademikliniken har egna beprövade metoder för bröstförstoring och är alltid ajour med den senaste forskningen. Man är den enda privata skandinaviska kliniken som erbjuder den avancerade mikrokirurgin som innebär att vävnad flyttas från en del av kroppen till en ny kroppsdel dit också kärlförsörjningen följer med. Namnet kommer av att man använder mikroskop då man syr ihop vävnaden med de nya mottagarkärlen.

Akademikliniken har också en utmärkt hudvårdsserie som utvecklats med hjälp av gedigen forskning och mångårig medicinsk kunskap. Den fokuserar på hur hudens ungdomlighet kan förlängas, och den som vill ta del av de senaste rönen är välkommen till Akademikliniken.

marinate